Calzini Kft.
1041 Budapest, Laborfalvi u.6.
Információ: brock@calzini.eu
Telefon:+36 30 785 7511

A PowerBase PRO és PLAY elemekkel való építés kevesebb helyszíni kitermelést jelent,drasztikusan
csökkenti a kőhasználatot és a szállítást, kevesebb anyagot szükséges vásárolni, és gyorsabb az építési idő.

A BROCK PowerBase/PRO és PowerBase/PLAY egyaránt függőleges és oldalsó vízelvezető rendszer. A PowerBase/PRO függőleges áteresztőképessége nagyobb, mint magának a gyepnek, így biztosítva a száraz pályafelületet és a maximális szőnyegstabilitást. A Free Flow ™ vízelvezető csatornák egy teljesen működőképes vízszintes vízelvezető rendszert biztosítanak, amely hatékonyan elvezeti a vizet a pálya szélén kiépített vízelvezetőkbe, és a gyep gyorsan visszaáll eredeti játszható állapotába.

MAXIMÁLIS
VÍZELVEZETÉS

A PowerBase PRO és PLAY egy igen
hatékony szigetelőréteg, amely megvéd a
felszín alatti fagyveszély okozta felületi
deformációtól.

A diagram a PowerBase PRO szigetelési
értékét mutatja, összehasonlítva
a megfelelő kő- vagy homokmélységgel.

A PowerBase PLAY szigetelési
tulajdonságai még hatékonyabbak,
egyszerűsítik az alapszerkezet építést,
miközben fokozott védelmet nyújtanak a
fagyveszély ellen.

TÖBB MINT 40 MILLIÓ NÉGYZETMÉTER TELEPÍTVE AZ ELMÚLT 10 ÉV SORÁN,
DE ANYAGI MEGHIBÁSODÁS MIATT NEM MERÜLT FEL HELYSZÍNI PROBLÉMA.
MŰSZAKI JELLEMZŐK
FORMÁTUM
Háromdimenziós öntött panelek függőleges és vízszintes csatlakozásokkal.
ÖSSZETÉTEL
100% ARPRO® polipropilén.
ALKALMAZÁSOK
Alkalmazható alaprendszerként mesterséges fű, gumitégla és (EPDM) öntött gumi alatt. Számoskonstrukció lehetséges különböző alkalmazásokhoz.
KÖRNYEZET
100%-ban újrahasznosítható "zárt ciklus" - Cradle™ tanúsítvánnyal rendelkező termék. A világlegjobban bevált és fenntarthatóbb rendszere.
KRITIKUS ESÉSIMAGASSÁG (HIC)
Szabadalmaztatott ütéselnyelő kialakítás, hogy különböző mértékű kritikus magasságokat érjen elegyrétegű rendszerrel. Különböző kialakítások és vastagságok (20, 24, 38 és 50 mm, alacsony és nagysűrűségűek) esetén 1,4 és 3,1 m1 között vannak. Mindegyiket tesztelték a Kritikus Esési Magasság(HIC) érték szerint az európai szabványoknak megfelelően (EN 1177: 2008).
BIZTONSÁG ÉSTELJESÍTMÉNY
Folyamatos biztonság a teljes felületen, beleértve azt a területet is, ahol a panelek átfedik egymást.Optimális teljesítmény minden időjárási körülmények között.
20 ÉVES GARANCIA
20 éves termékgarancia. A PowerBase™ minősége és teljesítménye évekig optimális marad. A BROCKEurope garantálja a fenntartható és biztonságos felületet.
TERMELÉS
Minden panel (egyenként) kiváló minőségű "szűz" új anyagból készül, és egy ISO 14001 tanúsítvánnyalrendelkező üzemben készül Hollandiában. Az állandó minőség garantált.
TELEPÍTÉS
A PowerBase™ tartalmazza a szabadalmaztatott csatlakozási rendszert a stabilitás és a pontosságérdekében a telepítés során. Nincs szükség ragasztóra vagy ragasztószalagra. Ez egy egyszerűegyrétegű rendszer, amely szinte bármilyen környezetben telepíthető. A hatékony szerelés érdekébenaz ütéscsillapítás 1,20 és 2,77 kg között van.
CSATORNÁZÁS
Minden PowerBase™ kialakítás és vastagság függőleges és vízszintes vízelvezető rendszert tartalmaz.A telepítés mind átjárható, mind nem áteresztő alapszerkezeteken lehetséges. Ez megbízható,hatékony vízelvezetést eredményez a sport- és játékterekről. Ennek eredményeként nem szükségesdrága vízelvezető rendszer kiépítése.
TÖBB, MINT 40 MILLIÓ ELADOTT M2
FESZESEBB, HATÉKONYABB, BIZTONSÁGOSABB!
Akár a munkagépek súlyával is terhelhető!